OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH:

  1. Firma MAMATTI będąc administratorem danych osobowych, chroni dane osobowe klientów.

  2. Podane przez Klienta dane mogą być przetwarzane wyłącznie dla celów określonych w niniejszym regulaminie.

  3. Klient wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zawartych w formularzu zamówień tj. imię̨ i nazwisko, adres e – mail, telefon, adres, a także firmy oraz NIP przez Administratora, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn.zm).

  4. Udzielona zgoda dotyczy przetwarzania danych tylko i wyłącznie w celu zawarcia umowy pomiędzy klientem a firmą MAMATTI.

  5. Klient oświadcza, iż został poinformowany o prawie dostępu do treści swoich danych oraz prawie do ich poprawiania a także o prawie do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych w każdym czasie oraz iż wszelkie dane osobowe zostały przekazane przez klienta dobrowolnie.

  6. Udostępnione przez klienta dane osobowe będą̨ chronione przez firmę MAMATTI z zachowaniem najwyższej staranności.

  7. Klient wyraża zgodę na otrzymywanie informacji handlowych dotyczących świadczonych przez firmę MAMATTI usług na podany adres e – mail zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204, z póżn. zm.).


POLITYKA „COOKIES”
Strona www.mamatti.pl używa plików „cookies”. Informacje, które są zawarte w plikach „cookies”: używa się w celach reklamowych, statystycznych oraz w celu dopasowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb klienta. Każdy klient ma prawo zmienić ustawienia dotyczące „cookies” w swojej przeglądarce. W przypadku, w którym ustawienia pozostaną bez zmian pliki „cookies” zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Uwaga! Zmiana ustawień dotyczących plików „cookies” może ograniczyć funkcjonowanie serwisu.